Spagetti med kjøttsaus og grønnsaker
Gi hverdagsmiddagen et sunt og budsjettvennlig løft med denne enkle oppskriften. Ved å erstatte halvparten av karbonadedeigen med gulrot og løk, får du en rett rik på grønnsaker og smak, uten å tømme lommeboken. Server den gjerne med salat.
Under 20 min
1.5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Finhakk løk, skrell og kutt gulrot i små terninger. Finhakk hvitløk.
- Brun karbonadedeigen i olje i en stekepanne i ett par minutter. Tilsett deretter løk, hvitløk og gulrotterningene og fres til løken er blank.
- Tilsett deretter oregano og hell over en boks passata. Smak til med salt og pepper. La dette småkoke i 5-10 minutter.
- Kok spaghetti eller annen pasta etter anvisning på pakken.
Mange karbonadedeiger er på 400 gram, du kan dele den i to og fryse ned resten til bruk senere. Eventuelt kan du lage dobbel mengde, og fryse ned, da har du rask middag en annen dag.